Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret for pappa som drikker, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et problem hjemme. Faren min drikker alkohol ofte. Han er stresset og sliten når han kommer hjem fra jobb. Moren min og Faren min snakker sjeldent sammen, de er skilt. Han betaler mye for de fleste. Han har 3 barn (bare et av barna bor hjemme, altså meg) og et stebarn og en ny kone, jeg er ikke spesielt god venn med stesøster og stemor, men det funker. Han er en god far, men han drikker for mye. Han drakk en del i jula og drikker mye når vi er på ferie i utlandet. Når han er full er han ALDRI voldelig eller slem, men han sier ting som jeg blir såret av. Jeg vil gjerne hjelpe Pappa, men jeg tror han tenker at alkohol er en premie for at han har jobbet hardt, betalt det, kjøpt det, kjørt dit, hentet den eller dit og dat. Han klarer ikke å innrømme det, som er trist. Jeg elsker min far mer en alt annet og jeg vil det beste for han. Jeg har sagt ifra en gang før, men da ble han såret. Jeg er bekymret for han. Hva skal jeg gjøre? Hilsen en bekymret datter.

SVAR

Besvart 05.01.2017 15:04:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle