Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg drikke tre uker gammel vodka?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på snart 17 år. Jeg lurer på om jeg fortsatt kan drikke vodkaen min? Det er en vanlig Vikingfjord 50cl, 37,5% plastflaske. Den har nå stått i ca. 3 uker. Alkohol tåler jo som regel å stå veldig lenge, men med tanke på at det er en plastflaske så ble jeg veldig usikker.. Det står på vinmonopolet at den "ikke egnes for lagring", men er dette da på grunn av at vodkaen ligger i en plastflaske? Kan jeg eventuelt helle vodkaen opp i en glassflaske, eller er det for seint nå?? Vil veldig gjerne spare på den til senere fester, for det er jo veldig bortkastede penger om det ikke går an å drikke den lenger. Har fortsatt halve flaska igjen.. Vet ærlig talt ikke helt hva jeg skal gjøre... Blir veldig takknemlig for svar, og ønsker det gjerne så fort som mulig! :)

SVAR

Besvart 23.01.2017 17:43:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle