Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å drikke og kjenne virkningen , men ikke bli full. Hva skal jeg drikke og hvor mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er invitert til en hjemmefest hos en veldig nær venninne av meg neste helg, det kommer til og være masse folk og mye drikking. jeg selv har bare prøvd litt rusbrus og blandavann. jeg får ikke feste før jeg er 16 og får ikke drikke før jeg er 18. foreldrene mine og jeg har snakket om alkohol og festing mange ganger før så jeg vet hva det innebærer. men jeg vil prøve likevell. jeg har ingen planer om å drikke meg full, men jeg vil kjenne virkningen. samtidig som jeg vil være edru på festen slik at jeg kan passe på vennene mine fra å gjøre dumme ting og at jeg ikke får dårlig samvittighet for å ha løyet for foreldrene mine. kan jeg drikke såpass mye at jeg kjenner virkningene samtidig som jeg er fullstendig klar over hva jeg gjør? isåfall hvilken drikke og hvor mye? jeg hadde planlagt og få tak i litt breezer, smirnoff og dele en vikingfjord med en veninne, men lurer på om dette blir for mye? jeg er fullstendig klar over at jeg er mindreårlig, men dette er noe jeg egentlig vil.

SVAR

Besvart 30.01.2017 10:09:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle