Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg legge denne hendelsen bak meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei I går var jeg på en fest. Jeg pleier egentlig ikke å drikke særlig mye alkohol, rett og slett fordi jeg ikke har behov for det. Men i går drakk jeg veldig mye, og ble ekstremt svimmel.Før jeg visste ordet av det løp jeg til doen for å kaste opp.Jeg er god venn med han som hadde festen,men jeg kjenner han ikke godt nok til at jeg I dag ikke har dårlig samvittighet Jeg er flau og føler meg kjempe dårlig og vil ikke at alle mine venner nå skal huske meg for denne ene tabben Jeg hater meg selv for at jeg drakk så mye,når det ikke er meg å gjøre det i det hele tatt Jeg har dårlig samvittighet for venninnen min som hjalp meg hjem og for han som holdt festen som sikkert vasket etter meg da jeg dro. Jeg er så flau. Jeg har så dårlig samvittighet og er som sagt veldig redd for hva folk tenker om meg nå Hva skal jeg gjøre for å legge dette bak meg?

SVAR

Besvart 01.02.2017 13:59:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle