Hopp til hovedinnholdet

Pappa og morfar er alkoholiker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Pappa er alkoholiker, morfar er alkoholiker, min eldste bror (eller stebror) har verken jeg eller familien min kontakt med lengre pga verken min far eller han vil ha kontakt. Mamma jobber veldig mye, men gjør alt hun kan for å redde og ta vare på familien våres. Min far er uføretrygdet og tjener dermed ikke mye penger.. Min andre bror har ikke god kontakt med pappa, og jeg merker selv at jeg ikke har så god kontakt med pappa heller. Jeg har alltid vært en pappa-jente, men nå i det siste er jeg så usikker. Han drikker seg full en del ganger i uken, siden min mor jobber nattevakter. Det er ofte slik at pappa flytter ut for noen dager der ingen vet hvor han er eller når han kommer hjem igjen. Jeg orker rett og slett ikke mer av dette. Problemene i familien min har medført til at jeg har blitt en deprimert person uten noen følelser. Jeg har faktisk ikke følelser, og aner ikke lengre hva jeg skal gjøre. Er vel også verdt å nevne at jeg ikke lengre har noe å leve for. Mvh j17, snart 18......

SVAR

Besvart 31.01.2017 15:55:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle