Hopp til hovedinnholdet

Jeg holder alt inni meg, og har blitt en person jeg ikke kjenner. Hver så snill å hjelp meg. Hvordan kan jeg snakke med noen uten at mamma finner det ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en person som holder alt inne, og pleier å skyve folk unna. Ærlig så begynner jeg å bli redd for meg-selv, jeg kjenner meg ikke igjen i den personen jeg har blitt. Jeg Røyker, drikker og har sex, for å "løse" problemene mine, jeg spiser også veldig lite. Innimellom går jeg fler dager uten å spise, eller så spiser jeg maks et måltid om dagen. Jeg klarer heller ikke sove om nettene, som gjør at jeg ikke klarer å konsentrere meg på skolen. Men tingen er at jeg klarer ikke snakke med noen om dette. og jeg kan ikke snakke med noen voksene, for da ringer de moren min. Men hu har vært igjennom alt for mye i det siste, så jeg kan ikke la henne bekymre seg over meg også. Men jeg tror ikke jeg klarer å håndtere problemene mine selv, og jeg er redd for at jeg aldri kommer til å bli bra igjen, eller om jeg kommer til å gjøre noe enda verre med meg-selv. Vær så snill å hjelp meg. Hva kan jeg gjøre for å bli bedre. Hvordan kan jeg snakke med noen, uten at mamma finner det ut?

SVAR

Besvart 07.02.2017 18:21:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle