Hopp til hovedinnholdet

For to uker siden var jeg på en bursdagsfest hvor jeg drakk veldig mye. Er det farlig å bli så full?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For to uker siden var jeg på en bursdagsfest hvor jeg drakk veldig mye. Jeg hadde med meg en liten smoothieflaske med konjakk som er nok for meg og venninna til å bli brisen av. Senere kom en annen venninne som hadde med heimbrent. Jeg drakk veldig mye av den, så vennene mine måtte gjemme den for meg. (Men jeg fant den:D) Etter hvert ble jeg veldig, veldig rar og det føltes ut som om at ingenting var virkelig. Jeg kunne ikke huske mye, og jeg fikk ikke med meg hva som skjedde. Jeg blacka også ut flere ganger om og om igjen, jeg falt også og slo hodet mot en ovn, noe som jeg ikke oppdaget før dagen etter. Så måtte jeg spy, og i følge vennene mine spøy jeg ekstremt mye, og jeg husker nesten ingenting av det lenger, bortsett fra bilder i hodet av alle som stirra på meg. Er det farlig å bli så full? Hvis jeg kommer i en sånn situasjon senere, hva er liksom grensa på hvor mye jeg skal drikke? Er det veldig dårlig for kroppen, kan det få konsekvenser om noen år hvis jeg fortsetter?

SVAR

Besvart 07.02.2017 15:37:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle