Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg merkelig svimmel, treig i hjernen, forvirra i 6-7 dager etter at jeg har vært full? Hvordan skal det gå i russetida?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! . De to siste gangene jeg har vært full har jeg blitt veldig rar i dagene etterpå. Før etter fest våknet jeg som regel opp med litt hangover-hodepine og kvalme, som varte i ca. 1 døgn etterpå -helt normalt. Men de to siste gangene jeg har vært på fest har det vært annerledes! I januar en gang, ble jeg skikkelig merkelig svimmel dagen derpå. Da var jeg ikke blitt såå full heller. Jeg drev også å brygget på en forskjølelse, så det kan ha hatt sammenheng med det. Det føltes ut som at sanseapparatene mine ikke samarbeidet nærmest. Jeg innbilte meg ting og trodde jeg hørte mamma snakke til meg (men hun var på jobb!), var svimmel og hjernen føltes treig. Det varte i 6 dager! For tre uker siden skjedde det samme. Jeg var på fest en lørdag og var merkelig svimmel, treig i hjernen, forvirra (samme symptomene som sist gang), og det varte i 7 dager!! Skjønner ikke hvorfor det kan ha skjedd?? Hvordan skal det gå i russetiden liksom, når jeg blir så rar etterpå... Takk på forhånd:) - Jente 18

SVAR

Besvart 16.03.2017 10:21:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle