Hopp til hovedinnholdet

Hun tenker mye på da hun var full på et utested og de trodde hun var dopa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har jeg tenkt mye på noe som skjedde for ca to år, siden en venninne nylig havnet i en lik situasjon. Jeg var drita full på byen, husker ingenting selv, og begynte og spy og var på grensa til å slokne på et utested. Folkene på utestedet var redd for at jeg var blitt dopa, og tilkalte ambulanse. Som sagt husker jeg ikke dette selv, men tydeligvis strittet jeg imot abumlansepersonalet og en politimann da de prøvde å få meg med - prøvde å vri meg unna og ropte ting. Dette fikk ingen konsekvenser (annet enn at jeg ble ekstremt flau), men klarer ikke å riste av meg en, antakelig irrasjonell, redsel for at dette plutselig skal dukke opp fordi noen ser på gamle overvåkningsoptak e.l. og at jeg kan bli straffet. Leter egentlig bare etter berogligelse for at dette er usannsynlig? Takk for svar :)

SVAR

Besvart 22.03.2017 21:15:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
account_circle