Hopp til hovedinnholdet

Hei. Mine foreldre har lagt inn en bekymring til doktoren. Jeg var der idag. Kjærsten gjorde det slutt for noen måneder siden og jeg drakk ganske ofte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mine foreldre har lagt inn en bekymring til doktoren. Jeg var der idag. Kjærsten gjorde det slutt for noen måneder siden og jeg drakk ganske ofte.Egentlig litt hver dag. Nå har hun sagt at jeg må komme å ta blodprøve om to uker.Vi har vært på guttetur og vi drakk ganske heavy fra onsdag til søndag.Kan det gi utslag på en sånn test?Jeg Googlet,og fant ut at en flaske vin hver dag gir utslag.Men kan jeg drikke til fredag?.Bett på innflytningsfest. Jeg drikker ikke hver dag lenger.Men nå er jeg redd for å miste lappen.Hater at foreldre blander seg.Hvertfall når det ikke er sånn med alkohol lenger. Jeg har fått meg ny kjærste og drikker ikke hver dag.

SVAR

Besvart 19.04.2017 17:54:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle