Hopp til hovedinnholdet

Jeg skulle på russedåp i dag. Da jeg nesten var der, hørte jeg skrik fra mange fulle folk. Jeg fikk helt panikk og gikk igjen. Har jeg sosial angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skulle på russedåp i dag. Jeg kom til fots, men da jeg nesten var der, hørte jeg skrik fra mange fulle folk. Jeg fikk helt panikk, skjønner ikke helt hvorfor, og gikk igjen. Jeg håper inderlig at ingen så at jeg gikk. Sist jeg drakk ble jeg ganske dårlig, og jeg har ikke kommet over dette helt enda. Dette kan være en grunn til dette. Jeg har vært på noen fester før, så det er ikke helt nytt for meg. En venn av meg spurte om jeg kom. Jeg tenkte lenge, og svarte til slutt at jeg kom. Nå angrer jeg, men jeg aner ikke hva slags forklaring jeg skal bruke. Jeg sa at jeg kom, men dukket aldri opp. Jeg tror jeg kanskje har litt sosial angst eller noe. Virker ihvertfall sånn på bakgrunn av det som skjedde. Jeg er nå redd for at ingen vil tro på en eller annen forklaring jeg kan kommer på, og at folk kommer til å se på meg som en raring. Jeg er skikkelig kvalm nå, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Ønsker svar fort, er kjempe stressa akkurat nå. Hilsen engstelig 18 åring.

SVAR

Besvart 20.04.2017 20:25:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle