Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg holde meg unna det miljøet hvor det røykes, drikkes og snuses?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Venninne mine drikker snuser og røyker. Vi går bare i 8. Jeg er redd. De drikker seg fulle nesten hver helg. De for varene av 10. En av venninne mine har prøvd hasj. Jeg har begynt å ta tyggis ovenfor tennene (der snusen skal være) når tyghisen svir er deg deilig at det svir der. Jeg kommer PP at det er som snuns og spytter tyggisen. Jeg skal jo aldri snuse eller røyke eller drikke. Hvordan skal jeg holde meg unna dette miljøet? Det er en stor Men og, de vennene er nerme, men bestevennen mine er enige med meg, de holder seg unna slike ting. Uansett de andre er jo nærme

SVAR

Besvart 30.04.2017 16:30:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Alt du bør vite om røyking

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle