Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi har bulimi, men drikker masse alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Venninna mi har bulimi. Det er nærmest helt umulig å få henne til å spise noe med mindre hun har en binge periode der hun stapper i seg nesten alt. Eneste unntaket er alkohol. Siden Desember har hun drukket så og si hver eneste helg, og alltid uten å spise i forveien. Nå er vi russ, som selvfølgelig betyr drikking omtrent hver eneste dag, i store og små mengder. Hvorfor vil hun ikke spise mat fordi det "Har kalorier som gjør henne feit", samtidig som hun kan bli drita på alkohol med flere tusen kalorier uansett om hun har faste periode eller ikke? Jeg er utrolig bekymret for at drikkingen hennes på tom mage kan ende opp med å føre til noe alvorlig til slutt. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 14.05.2017 10:00:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Kalorier i alkohol

Alkohol inneholder såkalte "tomme kalorier". Det betyr at du ikke får i deg noen nyttige næringsstoffer når du drikker.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle