Hopp til hovedinnholdet

Føler meg skikkelig dårlig etter at jeg hadde sex med en på Landstreffet Stavanger. Vi har hatt sex  før, men denne gangen følte meg stygg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I helgen var jeg på landstreffet i Stavanger og jeg har veldig fylleangst etter lørdagen. Jeg møtte en norsk gutt i Ålborg for noen uker tilbake, der vi lå sammen. Jeg møtte han igjen nå på LS og jeg var rimelig full. Vi hadde prata mye på snapchat, og også om at vi burde møtes på LS; som vi da gjorde. Vi lå sammen da også og jeg har veldig angst fordi jeg var veldig, veldig stygg. Hele sminken var av, håret stod rett ut og klærne var skitne. Slik så han meg, noe som er utrolig flaut. Når vi kom tilbake etter vi hadde ligget sammen, turte han ikke en gang ta meg med til vennene hans fordi jeg var for full og fordi jeg så altfor full ut. Det sa han selv. Etter dette har han verken snakka med meg igjen eller gitt komplimanger (som før). Jeg tror han fikk ett annet syn på meg, noe jeg syntes er utrolig trist. Jeg vil ikke prate med han om det, for da virker jeg teit og desperat etter oppmerksomhet. Hva skal jeg gjøre for å få bort fylleangsten, og bare gi litt mer f***?

SVAR

Besvart 16.05.2017 00:55:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle