Hopp til hovedinnholdet

Pappa er alkoholiker og det påvirker hverdagen min ganske mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som har mange venner, spiller håndball opp til flere ganger i uken og prøver å gjør mitt beste på skolen. Jeg bærer på en veldig tung hemmelighet som jeg er ganske flau over. Pappa er alkoholiker og det påvirker hverdagen min ganske mye, prøver og være mye borte fra hjemme for å slippe å tenke på det men er vanskelig i visse situasjoner jeg merker selv at jeg er veldig følsom, klarer ikke å prate om følelsene mine, og at når jeg blir sint blir jeg lei meg og begynner å gråte. Har hatt det veldig tøft hjemme og har det fortsatt tungt.. har fått bedre selvtillitt me for sånn 2 år siden var jeg veldig stille, jeg merker selv at plutselig har jeg tanker og følelser som gjør meg veldig stresset, før overtenkte jeg veldig mye. Mitt å pappa sitt forhold er veldig dårlig og blir veldig lei meg om å snakke om vise problemer som det. Han kan være veldig frekk og jævlig om vi prøver og snakke med han om problemet sitt, han kan si de verste tingene og syns veldig syn i mamma

SVAR

Besvart 14.05.2017 20:42:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avhengighet

Bruken av rusmidler og tobakk (nikotin), kan føre til avhengighet. Her kan du lese mer om hvorfor vi blir avhengige, og hvordan det oppleves.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle