Hopp til hovedinnholdet

Ta med drikke til utlandet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Til våren skal vi på klassetur til utlandet(muligens Spania eller England men det er ikke bestemt ennå). Tenker turen blir ganske kjip uten litt alko men det er jo ikke sikkert at jeg får tak i det der(er kun 15 når vi reiser) så jeg tenker å ta med litt hjemmefra for sikkerhets skyld. Kan jeg bare legge det i bagasjen(ikke håndbagasjen men kofferten lxm) og det er det eller er det vanskeligere enn som så? Kan de se hva som er oppi kofferten min lxm? Og ikke gidd å svar sånn, du burde ikke drikke før du er 18 eller ikke drikk på skoletur for klassen min er kjipere enn kjipest og jeg trenger noe for å gjøre den turen bedre. Bør jeg forresten ta med kondomer hjemmefra eller kan jeg kjøpe der? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 29.05.2017 14:39:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alkoholloven

Alkoholloven skal være et virkemiddel for å forsøke å begrense de skader som overdreven bruk av alkohol kan føre til.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
attach_file

Sånn skaffer du gratis kondomer

Kondomer kommer i ulike størrelser, passform, og med og uten smak. Du kan få tilsendt kondomer gratis i posten i en konvolutt som gjør at ingen kan se hva som er inni.

 

Les mer
account_circle