Hopp til hovedinnholdet

Har blitt syk med feber etter å ha drukket litt alkohol ved et uhell. Kan det ha noen sammenheng?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I helga så "drakk" jeg med uhell litt alkohol. Jeg hang med venninnna mi og noen andre og de skulle drikke. Jeg trodde venninna mi bare hadde brus i glasset, og drakk litt av det, og fant ut at hun hadde blandet noe oppi der. Jeg spyttet det ut i vasken med en gang fordi for det første smakte det dritt, og for det andre så er jeg ikke komfortabel med å drikke når jeg er så ung. Nå noen dager senere er jeg blitt syk, med hoste og feber og sånn. Kan dette ha en sammenheng med at jeg "drakk" selv om jeg aldri svelget det? Eller er det bare helt tilfeldig liksom. Er så redd for at foreldrene mine skal finne ut av det hvis vi må til lege eller noe sånn...

SVAR

Besvart 30.05.2017 12:55:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle