Hopp til hovedinnholdet

Syntes det er veldig kleint å danse. Liker det om det bare er for meg selv, men foran andre syntes jeg det er ganske ille.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Lurer på om dere vet hvor mange kcal det er i tiktak? Har prøvd å google og alt mulig men finner det ikke noe sted... Lurer også på hva dere ville anbefalt å drikke om man ønsker høy prosent og lite kcal? Liker vin og er greit med 15-20%++, men lurer på om dere vet om noe anne? Både som man kan kjøpe på polet og ute på byen? Er ikke noe glad i øl eller cider.... Syntes også det er veldig kleint å danse. Liker det om det bare er for meg selv, men foran andre syntes jeg det er ganske ille. Er ikke spesielt flink. Har prøvd å finne videoer på youtube, men om dere vet om noen der eller nettsider, eller råd blir jeg også veldig glad! TUsen takk for all hjelp! Dere gjør en flott jobb, og digger nettsiden, hjelpen man for og muligheten den gir!

SVAR

Besvart 17.06.2017 08:50:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kalorier i alkohol

Alkohol inneholder såkalte "tomme kalorier". Det betyr at du ikke får i deg noen nyttige næringsstoffer når du drikker.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle