Hopp til hovedinnholdet

Noen jeg kjenner har det ikke så bra, tror jeg!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Noen jeg kjenner har det ikke så bra, tror jeg! Det er en person på 19 år som var på fest en lørdagskveld og hadde drukket en god del alkohol. Han dro hjem rundt 1 og såvnet. Midt på natten i 3 tiden våknet flere i huset av dunke lyder og brøling. De gikk til rommet hans, men døra var låst og han nektet å slippe inn noen. Dagen etterpå var det blod i senga, på gulvet, på veggen, hull i tv'n og på skuffer og klær. Neste morgen hadde han et stort blåøye, masse sår i ansiktet og hadde mistet en liten bit på tuppen av øret. I tilegg til at han var blå og litt blodig på ryggen. Han sa selv at han hadde vondt i hele kroppen og han husker ikke hva som har skjedd, eller hva han hadde gjort. Han syntes selv dette var forferdelig. Vil påpeke at han har også vært hos legen. Hva kan dette komme av? Vil det skje flere ganger? Og hva kan jeg gjøre? Hilsen en bekymret venn.

SVAR

Besvart 20.06.2017 16:19:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle