Hopp til hovedinnholdet

Blir åpenbart påvirket av ett til to glass vin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurte på om det er mulig for alkohol toleransen å synke med årene? Jeg startet å drikke når jeg var 15 og føler at jeg ble saktere full i 15-17 årsalderen enn hva jeg gjør nå. På den tiden slet jeg med spisevansker, så jeg vet at det ikke har noe med matinntaket å gjøre. Er det mulig å øke toleransen igjen nå? Det er utrolig flaut å bli full før alle andre når man har drukket mye mindre. Jeg føler også at det syns mye bedre på meg enn andre når jeg blir påvirket(Begynner å vugge fram og tilbake med kroppen som man ser drita folk gjør og sliter med å fokusere ordentlig på en ting av gangen.) Er det noe galt med meg siden jeg tåler så mye mindre og ser åpenbart påvirket ut etter ett-to glass vin? Hilsen bekymret jente, 20.

SVAR

Besvart 21.06.2017 13:23:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Alkoholforgiftning

. Konsekvensene av høyt alkoholinntakt og alkoholforgiftning kan i verste fall være koma eller døden, så det er viktig å få hjelp fort!

 

Les mer
account_circle