Hopp til hovedinnholdet

Jeg er jente på 13 å lurer på om det er farlig å begynne å drikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er jente på 13 å lurer på om det er farlig å begynne å drikke. Flere av vennene mine har drukket og noen har blitt fulle. Jeg har selv veldig lyst på og har snakket med en annen venn som heller ikke har drukket alkohol som også har lyst på. Vet liksom ikke helt hvordan jeg skal få skrevet ned helt ordentlig hva jeg lurer på? Om jeg drikker alkohol for første gang å blir full, kan det være farlig? Å hvor mye kan man drikke for å bli full? Og om man er på fest å drikker alkohol å politiet kommer, er det da straffbart? Har lest litt om det å det kan skade nyrene om man drikker mye, mener ikke at jeg skal sitte å drikke en flaske alene. Men å smake litt mye da en sjelden gang, er det farlig eller må det være mange mengder? Håper dere skjønner spørsmålet (spørsmålene?) heheh

SVAR

Besvart 08.08.2017 16:11:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle