Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått en veldig god venn, en gutt på 16 år. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 15 år. Jeg sliter med å skaffe meg venner, men jeg har fått en veldig god venn, en gutt på 16 år. Han er en skikkelig kjernekar. Jeg vet at han aldri kommer til å være kriminell, han røyker ikke og han gjør ikke noe ulovlig... Han tar vare på meg og er den eneste som forstår meg, og den eneste jeg føler har lyst til å prate med meg. Det er bare ett problem... Han drikker mer enn mange andre. En vanlig 16 år gammel gutt drikker for å ha det gøy på fest, men vennen min sitter alene på rommet sitt om nettene og drikker seg veldig full. Han blir ikke deprimert, tvert i mot, veldig glad. Alikevel er jeg bekymret, da han har slektninger som har drukket seg ihjel... Vær så snill å svar fort, jeg er så redd for ham, og er skikkelig bekymret for hvordan det går om det får utvikle seg mere. Jeg kjenner ikke foreldrene hans, så hvordan kan jeg hjelpe ham?

SVAR

Besvart 14.08.2017 14:39:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du avhengig?

Bruk av rusmidler og tobakk, kan føre til avhengighet. Men hvorfor blir vi avhengige, og hvordan oppleves det?

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle