Hopp til hovedinnholdet

Jeg forstår meg ikke på oppførselen hennes. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Så det har seg slik at jeg var på byen med en kompis for ikke så alt for lenge siden, og der møtte vi flere personer som vi ble kjent med. Blant disse var ei jente som i starten var ganske hyggelig og pratsom, men plutselig når vi skulle begynne å gå eskalerte det seg. Hun tok tak i meg, og sa til vennenne sine "han er usikker" for så å flire og deretter stjele hodeplagget mitt. Jeg ville selvfølgelig ha den tilbake så jeg fulgte etter henne ut av drikkestedet, og der kunne hun fortelle meg at for å få den tilbake så måtte jeg ned på kne. For å gjøre en lang historie kort så gjorde jeg ikke som hun sa, og hun ga den tilbake til meg frivelig etterpå. Så etter å ha plassert den på topplokket igjen sa jeg at hun måtte sove godt, og det gjengjeldte hun rett før vi skilte lag. Så kan noen forklare hva som foregikk? Først kom vi overens, så kom vi ikke overens, og deretter skilte vi lag på vennlige premisser. Det latet heller ikke til at hun hadde drukket så mye heller.

SVAR

Besvart 20.08.2017 20:17:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
account_circle