Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes det er litt kjedelig å være en som ikke drikker, men beundringsverdig samtidig. Det er det sosiale som er hindrer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Tusen hjertelig takk for deres tjeneste. Jeg kan ikke forestille meg hvordan livet mitt hadde vært uten dere. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger dere har gitt meg et oppklarende svar på et stort problem som har gjort en situasjon mye lettere. Jeg er utrolig takknemlig. Det er så lettvint samtidig. Jeg har lyst til å slutte å drikke alkohol. Deler av familien min er imot alkohol, men jeg har venner som ber meg med på fester og turer hvor vi drikker. Jeg synes ikke det er gøy uansett og drikker meg møkings for å føle meg bekvem fordi jeg er en stille person og det aksepteres ikke på fest. Jeg tar det ikke opp med familien. Feigt og stusselig. Dette spennet mellom familie og venner gjør meg stresset. Jeg ønsker å være ærlig med venner og familie og få mer selvrespekt og mot, men er redd for å lage konflikt. Jeg vurderer å slutte å se noen av vennene. Jeg synes også det er litt kjedelig å være en som ikke drikker, men beundringsverdig samtidig. Det er det sosiale som er hindrer.

SVAR

Besvart 22.08.2017 14:30:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
account_circle