Hopp til hovedinnholdet

Jeg drikker alkohol og bruker narkotika og er bare 12 år, hvordan kan jeg slutte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei en gang så fant jeg alkohol i kjøleskapet til mamma da jeg var hjemme alene. Jeg tok ut flaska for å bare prøve en dråpe men etter hvert har jeg begynt å drukket det like mye som vann. Jeg har også funnet narkotika på gata å begynt å bestille uten at noen vet det hvordan kan jeg slutte for jeg er bare 12

SVAR

Besvart 29.08.2017 16:47:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle