Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg bli kvitt angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Når jeg var liten drakk faren min seg full i helgene og på ferier ofte. Han gjorde aldri noe mot meg, men jeg ble veldig redd og såg han full mange ganger. Har fremdeles bilder i hodet fra noen ganger han drakk.

Det er fikset og alt nå, så her er problemet; Jeg får angst hvis det er fulle folk rundt meg. Det går fint på fester, fordi der kjenner jeg ikke alle og er alltid noen edru jeg er med. Er mer når det er nære, som storebrødrene mine hvis de har vært på fest og kommer hjem. Jeg sier at de burde legge seg osv. De er snille mot meg, så det går helt fint liksom. Men angsten kommer når de er fulle, så når jeg går og legger meg begynner jeg å gråte veldig og hele kroppen strammes og puster fort. angst rett og slett. Jeg lurer da på hvordan jeg kan bli kvitt dette? fordi dette er ekstremt ubehagelig. Familien vet alt om pappa og at det var og er ubehagelig fremdeles, så derfor tenker jeg mer selvhjelp, ikke det å snakke med noen, fordi jeg har vært i kontakt med barnevernet. Takk

SVAR

Besvart 12.09.2017 10:00:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle