Hopp til hovedinnholdet

Er redd for at noe mer skal ha skjedd. Kan jeg spørre han hva vi gjorde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Skulle egentlig gått til helsesøster med dette men tør ikke fordi jeg kjenner henne litt fra før av så spør bare her. Jeg var ute i helgen og ble skikkelig drita, men jeg hadde ingen til å kjøre meg hjem. Så smarte fulle jeg tenkte det var en god idé å ringe faren til venninna mi å spørre om skyss, og overraskende nok kom han faktisk. Greia var at jeg begynte å bli litt klengete på han i bilen og bokstavelig talt satt å holdte på låret hans osv. ifra hva jeg kan huske. På et tidspunkt tror jeg jeg la merke til at han var kåt, og det eneste jeg klarer å huske er at jeg drev å kjente på tissen hans liksom utenfor buksa hans. Og det er det eneste jeg klarer å huske. Jeg angrer sykt mye på at jeg satt meg i den bilen og er veldig redd for at noe mer skal ha skjedd. Jeg kan jo ikke bare spørre han hva vi gjorde? Mine foreldre og venninna mi sine foreldre er nære venner og vi skal til dem neste helg, men jeg tror seriøst jeg må late som jeg er syk eller noe..Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.09.2017 17:07:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle