Hopp til hovedinnholdet

Mor til venninne kjører i fylla. Hva gjør vi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har ei venninne som nettopp førtalte meg at mammaen hennes drikk alt for mykje alkohol. Altså venninna mi kaller/omtaler sin egen mor som alkoholiker - det er ganske ille... Hu kjør bil etter hu har drokke, altså e hu til fare for fler enn bare seg sjøl! Hadde det vært mi eiga mamma hadde e vært ganske redd trur e. Både venninna mi og pappaen hennes har prøvd å snakka me hu om problemene, men hu snakke det alltid bare bort. E ønske å hjelpe venninna mi, men veit ikje kossen e kan gjøre det! Venninna mi veit at e støtter hu og stiller opp for hu, men e vil ikje at hu ska leve på det viset der. Hu fortjener så utroli mykje meir!

SVAR

Besvart 11.10.2017 15:25:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle