Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg fortsette å drikke uten at mamma og pappa merker det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var på min første fest i helgen og drakk alkohol for første gang, jeg drakk sprit og rusbrus. Jeg ble nesten tatt av mamma og pappa, og hadde de funnet det ut hadde de blitt veldig sure. de er ekstremt streng når det gjelder alkohol og sånn. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre, for jeg har planer om å drikke denne helgen som kommer også, men vil ikke bli tatt. Hva skal jeg gjøre, og er det noe jeg kan gjøre for å få "lov" til å drikke. Jeg har sagt til mamma og pappa at jeg ikke kommer til å vente til jeg er 18, men de vet ikke at jeg har "starta" allerede. De ser bare skuffa ut når jeg sier det, men sier ikke imot. For litt over et år siden var det ikke engang en tanke hos meg å drikke så tidlig, men jeg har forandret meg mye på et år, å synes det er helt greit å drikke nå, hvis jeg har kontroll. I helga drakk jeg to breezere og sprit. Jeg kom hjem halv ett å de merka ikke noe. Kan jeg fortsette på denne måten? fortller jeg det til de, nekter de meg å være ute på kveldene.

SVAR

Besvart 13.10.2017 11:47:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle