Hopp til hovedinnholdet

Sliter med alkohol og depressive plager. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Gutt på 21 år. Håper på svar selv om jeg kanskje er for gammel hehe. Jeg tror jeg sliter med depresjon og lurer på hvordan jeg kan gjøre noe med det. Det har vært mye surr i livet mitt, og bare det siste året har min far dødd og min bror sitter inne for drap. Jeg har mye regninger jeg må betale for å beholde huset, jeg har begynt å få skrekk for postkassa og jeg ser virkelig ikke noe lys her i livet. Eneste grunnen til at jeg ikke har sluttet på jobb er fordi jeg har en fantastisk mor som jeg vil alt det beste og vil ikke skuffe henne noe mer da hun hsr opplevd mye. Jeg drikker litt mye og føler meg mye bedre når jeg er påvirket av alkohol og slipper å tenke på virkeligheten hele tiden. Jeg kommer meg ikke på treninga lenger eller og er bare slapp. Jeg er ikke interessert i noe hjelp av piller da jeg har sett at det har virket dårlig på både min far og bror. Jeg trenger noen tips til å gjøre hverdagen min lysere. Har mange gode venner, men jeg forteller dem ikke.om meg. Takk

SVAR

Besvart 15.10.2017 20:47:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor blir du avhengig?

Bruk av rusmidler og tobakk, kan føre til avhengighet. Men hvorfor blir vi avhengige, og hvordan oppleves det?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle