Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en tendens til å bli sinna eller sur når jeg blir full, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et lite problem, som jeg faktisk ikke vet hvordan jeg skal løse. Jeg har en tendens til å bli sinna eller sur når jeg blir full (jeg blir bare på dårlig humør og ødelegger for andre. Jeg går ikke amokk). Jeg drikker sjeldent, og det skjer ikke hver gang. Men det er så utrolig kjedelig når det først skjer, fordi jeg får det rykte på meg at jeg alltid blir sur. Det er ikke meninga å bli sur eller sinna, og jeg tror selv at det skjer fordi jeg får spørsmålet "er du sur nå", og det gjør meg faktisk sur. Jeg har en kjæreste, og vi har det veldig bra sammen. Vi har hatt noen nedturer i sommer, der jeg ble satt litt på side linja, som jeg reagerte på litt etter hvert med å bli litt sur. Det er etter dette, jeg har fått det rykte på meg, og blitt fort sur. Jeg tar meg selv i det, hver gang, og skammer meg, men likevel klarer jeg ikke kontrollere humøret når det først skjer. Jeg er bare så lei av å ha det rykte på meg, for det er det jeg tror starter alt. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.10.2017 12:43:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle