Hopp til hovedinnholdet

Hvordan ordner jeg opp med søsteren min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hehe, jeg har skrevet til ung.no før og jeg fikk drit bra svar og alt fiksa seg:) men dette problemet er litt mere fakka. så det har seg sånn at jeg var på fest på fredag sammen med bestevenninnen min. jeg tok også med meg ste søstera mi (vi er også bv) fordi hun insisterte på å bli med. det var alkohol der inkludert noen gutter som er ett år eldre. jeg drakk veldig mye og ble helt borte, jeg endte opp med å kline med han ene. som forresten er sinnssykt kjekk og hvem vil lzm ikke kline med en eldre gutt?ahhaha. men uansett så reagerte hun med alkohol og klikka helt, hun begynte å grine og hele pakka. og imens fikk jeg ikke med meg noe fordi jeg klinte med han gutten. jeg klarte ikke å bry meg om noen elr noen ting på det stadiet men det tenkte ikke hun over så hun bare klikka helt. så nå er alt ganske så kleint mellom oss og jeg føler hun hater meg, hva skal eg gjøre?

SVAR

Besvart 30.10.2017 17:27:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle