Hopp til hovedinnholdet

Jeg får lov av mine foreldre og dra på fest, men jeg vil ikke når jeg ikke drikker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Først og fremst vil jeg bare si at dette er en veldig bra side som jeg setter pris på. Har skrevet til dere før og for altid kloke svar :) Jeg er en gutt på 15 år som aldri er på fest med venner. Jeg synes det er så jævli kjipt fordi jeg vil være på fest, men ALLE (overdriver ikke) på festen blir fulle. Jeg har ikke lyst å vere den eneste der som ikke har det gøy fordi jeg ikke drikker. Jeg overnatta hos en venn en gang å da ble jeg og han ganske drita, det var helt utrolig gøy. Jeg har ikke tenkt og drikke igjen før jeg er 18, men alle vennene mine lurer på hvorfor jeg aldri blir med ut, er bare hjemme. Blir bare lei meg av og være hjemme helg etter helg. Jeg får lov av mine foreldre og dra på fest, men jeg vil ikke når jeg ikke drikker. Tusen takk for svar! Gutt 15

SVAR

Besvart 01.11.2017 20:19:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Kjøper alkohol uten å være 18 år

Jeg er en gutt på snart 17 år. I påsken skal jeg på hyttetur, og har tenkt å drikke alkohol. Men det er en ting jeg lurer på. Hva skjer hvis jeg blir tatt for å kjøpe øl?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle