Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15 og fester hver fredag og lørdag og lurer på hvorfor jeg aldri blir ordentlig full? Er det normalt å være så glad i alkohol og feste så mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

heiii, jeg er en jente på 15 jeg fester vær eneste fredag og lørdag med folk opp til 20 år vi drikker alt mulig inkludert 96% vær eneste gang jeg ser alkohol så har jeg sååå lyst på og jeg drikker alt bare det er alkohol, men jeg blir aldri onkelig drita! hvorfor ikke det? og er det normalt og være så glad i alkohol og feste såpass mye???

SVAR

Besvart 02.11.2017 15:46:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle