Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal på bursdag til en gutt jeg liker. Skal jeg ta med gave?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er invitert på bursdagsfest av en gutt jeg liker (men som holder på med noen andre). Har fått beskjed om å ta med egen drikke, og det er ok, men burde jeg itillegg ta med en gave? Og hvordan skal jeg klare å ikke være så sjenert, for jeg skal være edru og går alene, eller det er ingen som jeg kjenner veldig godt der.

SVAR

Besvart 01.11.2017 22:56:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle