Hopp til hovedinnholdet

Zoloft og alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Sååå jeg går på noen medisiner for depresjon som heter Zoloft. Jeg tar 50mg. Jeg har snakket med psykologen min om hva som kan skje hvis jeg drikker alkohol. Det verste som kan skje i følge hu, er at jeg kan bli deprimert igjen. Er dette faktisk sant eller er det noe hun sier for å "skremme meg" siden jeg er mindreårig og drikker alkohol? Jeg tenker selv at jeg må drikke ekstremt mye for at det skal skje. Jeg var på en fest i går der jeg drakk, ingenting har skjedd. Er det noen andre medisiner som går bedre med alkohol? (jeg vet at jeg ikke burde drikke fordi jeg er under 18, faren min er alkoholiker, så jeg vet hva jeg driver med for jeg vil absolutt ikke bli som han) Takk for svar!

SVAR

Besvart 12.11.2017 21:04:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle