Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror kjæresten min har et alkoholproblem

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Typen og meg har snakket om at han kanskje har et alkoholproblem. Vi er begge studenter og det medfører naturligvis en del festing. Forskjellen på meg og ham er at han ikke klarer å begrense drikkingen og blir ofte veldig full. Da endres også personligheten hans, slik at han blir fort trigget og aggressiv. I alle være krangler gjennom vårt 1,5 år lange forhold har det vært alkohol innblandet. I tillegg har det vært en episode da han gikk over streken med en annen jente på et julebord. Dette har ført til at jeg kjenner mye på angstfølelse og usikkerhet når han er ute å reiser/drikker uten meg. Jeg har aldri før vært sjalu, men nå sliter jeg veldig med å tenke på noe annet når han er full/drikker. Han er selv enig i at han skal prøve å ordne opp, men det varte 3 uker før han var utpå igjen. Nå synes han det er slitsom å feks si fra til meg at han er trygt hjemme i sin egen seng etter en kveld på byen, og føler han blir begrenset/er slitsomt. Er det meg eller han som må endre på noe her?

SVAR

Besvart 05.11.2017 17:43:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bli bedre kjent med kjæresten din

Noen kjenner hverandre godt, andre vet ikke så mye om kjæresten sin. Kanskje kan det å bli litt mer kjent gjøre at forholdet blomstrer?

 

Les mer
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
account_circle