Hopp til hovedinnholdet

Det er en i klassen min som drikker og røyker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en i kassen min som drikker og røyker. Jeg vet også at foreldrene til den ene venninnen hennes lar den drikk så mye de vil. Men til en gutt i en annen klasse (som er i samme gjeng) har allerede latt han ha en fest og hun kjøpte inn alkohol til festen. Hun holdt også vakt i tilfelle politiet kom, og det gjorde de. Til denne guttens 13 års dag var ikke noen av foreldrene hjemme så da drakk en del i bursdagen seg fulle på alkohol foreldrene tilfeldig vis hadde kjøpt rett før de dro på ferie i noen dager uten en 13 åring. Men tilbake til hun i klassen min som er i denne gjengen, hva skal jeg gjøre for at hun ikke skal begynne å ruse seg. Fordi hun gjør bare det alle de andre gjør.

SVAR

Besvart 11.11.2017 18:20:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Å være den som ikke drikker

Har du bestemt deg for å ikke drikke, men synes det er vanskelig å si det til vennene dine? Ungdomsjournalist Amalie gir deg gode tips til å takle drikkepresset.

 

Les mer
account_circle