Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for kusinen min som har en mamma som er alkoholiker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en tante som er alkholiker, det samme er egentlig resten av slekta mi. Problemet mitt er at tanten min har en datter som går på barneskolen, de har vært innvolvert i barnevernet i 2 år men nå har barnevernet gitt seg, og politiet er sikkert hos henne hver mnd pga bråk (slossing og kjefting med andre folk hun har på besøk). Jeg er så redd for min kusine, men jeg får bare beskjed fra alle at jeg ikke skal kontakte barnevernet for det løser ingenting. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og blir kjempe frustrert! Det er trist, for datteren må stå opp alene og lage seg frokost fordi moren hennes sover også kommer hun hjem til en full mor. Jeg merker kusinen min har forandret seg, føler at hun ikke har den samme "livsgnisten" som for noen år siden og blitt tilbakeholden ..

SVAR

Besvart 13.11.2017 13:04:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle