Hopp til hovedinnholdet

Alkohol - Jeg vil jo feire russetida og ha det gøy de månedene!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er russ til neste år. Da har jeg tenkt til å drikke en del, men jeg lurer på hvor mye er egentlig normalt å drikke i russetiden? Til vanlig drikker jeg meg full 1/2 dager i uka, men til russetida vil jeg jo drikke mer enn det. Det jeg tenker selv er å drikke halve måneden, liksom å dele det opp gjennom måneden, eller er det for mye? Kan man få alkoholabstinenser av å plutselig slutte etter det, eller hvordan funker det? Jeg vil jo feire russetida og ha det gøy de måneden, i og med at jeg har spart så mye til det.

SVAR

Besvart 21.11.2017 17:30:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle