Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil slutte å drikke. Hvordan får jeg kontroll igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hver gang jeg drikke så går jeg alltid over grensen og blir drita. Jeg kliner med gutter, danser, oppfører meg teit og får alltid en helsikkes fylleangst dagen derpå. Jeg føler jeg mister all integritet, uskyld, og hater meg selv og føler meg utrolig ekkel den neste dagen. Er det noe galt med meg? Jeg bare virkelig HATER denne følelsen og føler ikke jeg har noe kontroll på livet mitt, og alle grenser jeg har når jeg er edru bare viskes ut. Jeg vil slutte å drikke, og jeg vil bare at alt jeg har gjort i fylla til nå skal "ikke ha skjedd". Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg føle jeg har kontroll over meg selv og mine grenser igjen?

SVAR

Besvart 04.12.2017 18:13:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle