Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke at kjæresten min drikker så mye alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg vært vitne til at en jente jeg har holdt på med en god stund drikker. Selv har jeg aldri drukket særlig mye alkohol men av og til selvfølgelig. Har aldri gjort noe dumt i fylla sånn sett. På dette stadiet ser jeg på henne som kjæresten min selv om det ikke ennå er avklart mellom oss. Jeg har lappen så jeg kjører med henne ganske ofte. Og i helgene hender det at hun sitter på og så bestemmer seg for å drikke. Da blir jeg den kjedelige som blir stående edru og til slutt nærmest dumpet av henne fordi hun heller vil drikke med veninna si. Hun har fortalt meg mange historier om alt det dumme hun har gjort i fylla, hun sier hun har høy alko toleranse men jeg blir fremdeles engstelig.Hun er også ganske populær blant gutta og ingen av de vet jo at vi er i ferd med å bli sammen? Jeg har ikke noe problem med at hun drikker men jeg mener hun prioriterer dårlig og det er jo ikke bra at hun synes jeg er kjedelig. Dette gjør meg trist,deprimert og sjalu mens hun har det gøy..

SVAR

Besvart 13.12.2017 22:24:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Kristoffer blir sjalu og sint når kjæresten skal på fest

Kristoffer er veldig glad i kjæresten sin Anne. I det siste har de gjort ting hver for seg, da føler Kristoffer seg utrygg og blir redd for å miste henne.

 

Les mer
account_circle