Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vert på julebord og gjorde noen ting som jeg er litt flau over i ettertid. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vert på julebord og sa egentli at jeg ikkje drikker, og folk respekterte d selv om de syns d var greit om jeg gjorde d. Men ente opp med å smug drikke på festen, og gjorde noen ting som jeg er litt flau over i ettertid. Snakker ikkje så mye på jobb til vanli, men nå fann jeg meg selv gå rundt å klemme endel, og si at de er kule. Jeg vet at jeg koste meg veldig og att jeg forsåvidt syns opplevelsen va grei.Angrer ikke, men skulle kanskje ikkje tatt så mange slurker. Kan jeg få råd for dårlig samvittighet? og hvordan jeg skal møte på jobb neste gang. Er så redd for at andre har forandret sitt syn på mej, og syns d er vanskeli å akseptere at jeg ikke for vite hva de syns den kvelden. Selv om jeg koste mej. Kanskje vert å nemne at de fleste på jobb er mellom 30-45 år. Vet ikke heelt hva jeg vil frem til, men trenger at noe kan høre på mej, og si hva de mener om min situasjon.

SVAR

Besvart 12.12.2017 07:31:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle