Hopp til hovedinnholdet

Hva bør jeg gjøre på nyttårsaften?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har familie i et annet sted i landet, og de besteforeldrene mine kommer til oss 3 juledag. Jeg er 16 år. De gleder seg veldig til å feire nyttår med oss, og det gjorde jeg å! Men nå har det seg sånn at jeg er invitert på en fest.. og en gutt jeg har begynt å like veldig og som jeg skulle ønske jeg var kjent med, skal være der. Jeg har veldig lyst, men jeg tør ikke å spørre. Kommer bare til å få dårlig samvittighet. Dessuten hsr jeg aldri vært på fest med alkohol før, så det er også litt skummelt.. hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.12.2017 11:50:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

- Har fest der mindreårige drikker alkohol

Jeg er myndig og skal ha en privatfest. En del av de som skal på festen er mindreårige. De kommer sikkert til å drikke de også. Er jeg da ansvarlig for dem? Kan jeg få straff hvis de drikker siden det er min fest?

 

Les mer
account_circle