Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvor jeg skal feire nyttårsaften

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et stort problem. Og det er at jeg vet ikke hvor jeg skal feire nyttår hen. Har så lyst til å feire med faren min og kjæresten hans. Men de begge drikker mye, og røyker inne så da liker jeg ikke å være der. De er veldig hyggelig å snill, men det kan bli for mye med røyk. Jeg har ikke kontakt med min mor og søster, så der feirer jeg ikke. Har snakket med venninna mi, jeg kan være der hvis hun får lov idk. De andre i familien, dem får så mye besøk, så der kan jeg ikke være. Også bor jeg i bofelleskap, så der er den eneste plassen jeg kan være. Men har ikke lyst. Jeg vet at det er noe fester rundt omkring, men vanskelig å komme seg til å fra. jeg blir så lei meg av at jeg ikke finner ut! og det er så deprimerende at jeg ikke kan feire med min egen familie. jeg føler meg helt alene! og jeg blir så missunnelig når jeg hører at andre vet hva de har å gå til.. :///Det føles ut som at jeg ikke er verdt noe! noen ganger kunne jeg ønske at jeg ikke levde.

SVAR

Besvart 19.12.2017 22:46:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle