Hopp til hovedinnholdet

Jeg er snart 18 år og ønsker teste ut alkohol. Hvilken prosent er vanlig og hvor forsiktig må jeg være i starten, for å ikke bli for beruset?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir snart 18 og har egentlig bare smakt litt vin. Jeg har ventet med å drikke og har ikke drukket på fest. Jeg lurer på dette med alkohol prosenter. De fleste vennene mine drikker og nå når jeg straks blir 18, tenker jeg å teste å drikke litt på fest. Men hvilken prosent er vanlig og hvor forsiktig må jeg være i starten.? Jeg har ikke lyst til å ende opp med å spy foran alle vennene mine. Jeg syntes egentlig det er litt flaut at jeg ikke har drukket blant vennene mine, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte. Jeg har ikke tenkt å drikke bare for å drikke , men litt på fest. Noen råd?

SVAR

Besvart 07.01.2018 11:31:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle