Hopp til hovedinnholdet

Når vet man at noen har et alkoholproblem og trenger moren min hjelp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er redd mamma har et alkohol problem. Hun drikker veldig ofte, nesten hver dag. Og når hun først drikker blir hun brisen. Jeg blir bare irritert på henne når hun er i den formen. Jeg har merket at hun prøver å skjule alkoholen under sengen og med på å helle alkoholen oppi kaffekopper. Noen ganger har hun blitt så full at jeg har måttet hjelpe henne å gå til sengen sin. Det er ikke slikt hver dag og vi har et veldig godt forhold ellers og alle vennene mine liker henne, derfor tørr jeg ikke å si det til vennene mine. Min søster har noen ganger fortalt meg at hun syntes det er ubehagelig og da har jeg bedt henne om å ikke drikke rundt oss, men hun har ikke gitt seg. Dette har ca gått over en 2 års periode etter hun skilte seg med min far. Men spørsmålet mitt er når vet man om det er blitt til et alkohol problem? Og trenger hun hjelp?

SVAR

Besvart 15.01.2018 11:01:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor blir du avhengig?

Bruk av rusmidler og tobakk, kan føre til avhengighet. Men hvorfor blir vi avhengige, og hvordan oppleves det?

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle