Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Drikker meg for full, hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har drukket meg ganske så full et par ganger, og er ikke så stolt over det heller. Så har prøvd å slutte, men syns ikke det er særlig lett. Spesielt hvis du har en god del venner som også gjør dette. Skulle sette meg et mål, og det var å ikke drikke noe alkohol etter 2018. Men det gikk ikke.. har ikke vært full eller brisen på noen gode måneder iværtfall. Men så tenker jeg om det er så gale å drikke så lenge det ikke er sprit eller om jeg drikker meg full? Hva syns du jeg burde gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer