Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor er vennen min så dømmende til min bruk av alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 18 år, og går i 2.klasse på videregående. Jeg var på fest i helga, og jeg har visst filmet meg selv mye og sendt til de i klassen. Det er en gutt som alltid reagerer på at jeg drikker, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor. Han spurte hva jeg drev med igår og han sa jeg var dum som drakk og sånt, men jeg er jo 18 år og jeg kan jo gjøre hva jeg vil? Jeg sa til han at jeg synes han var frekk og det var unødvendig av han å blande seg inn, men jeg skjønner virkelig ikke hva han vil oppnå? Det skaper bare dårlig stemning, og han sier ikke sånn til de andre i klassen min som drikker, bare meg. Hvorfor bryr han seg så mye at jeg har det gøy og drar på fester og sånn? Vil han ikke at jeg skal ha det gøy? Vi er jo gode venner, så jeg synes jo han burde være glad for at jeg vil ha det gøy og at han ikke står i veien for at jeg skal ha det gøy. Forresten så drikker ikke han, men hvorfor er han så sykt dømmende?

SVAR

Besvart 31.01.2018 12:53:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle