Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble veldig dårlig etter alkoholinntak

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I går drakk jeg en flaske med 20% 0,7 liter. Jeg pleier å tåle en hel sånn sammen med to cider, uten å bli dårlig. Da jeg våknet i natt merket jeg at jeg var veldig kvalm, så jeg gikk på do for å kaste opp. Jeg trodde jeg bare skulle kaste opp den ene gangen, men jeg ble så dårlig at jeg bokstavelig talt kastet opp over 50 ganger i løpet av dagen samtidig som jeg skalv. Jeg merket da jeg skulle reise meg opp eller flytte meg, så var det kjempe tungt. Det føltes ikke ut som musklene mine fungerte i det hele tatt. Armene og beina mine hang ikke med, og jeg måtte kjempe for å komme meg opp. Jeg var kjempe sliten. Sånn har jeg aldri hatt det før, og jeg pleier aldri å bli fyllesyk. Hva kan dette være og hvorfor skjer det? Jeg hadde veldig vondt i hodet og var veldig svimmel i hele dag også. Jeg dro ikke på jobb. Nå sitter jeg å skjelver og fryser, men jeg kjenner at egentlig er hele kroppen min glovarm. Jeg har ikke feber. Har ikke orket å spist, bare vann. Men kaster opp av å drikke.

SVAR

Besvart 02.02.2018 17:32:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle